lauantai 2. heinäkuuta 2011

Högsåra

Maarianhamina-Korppoo-Nauvo-Högsåra

Ruotsinvierailu sujui hyvin, vaikkakin päivän päätteeksi laivalla oli melko nääntynyt olo =D. Pikavisiitti länsinaapuriin meni hyvin ja kaikki sujui ilman suurempia kommelluksia.
    Seuraavana päivänä lähdettiin Maarianhaminasta eteenpäi. Lähtö kuitenkin venyi aina iltapäivään saakka. Tankattuamme Maarianhaminassa lähdimme kohti Sottungaa. Keli oli kevyt vastainen ja matkaa taittui paljon koneella. Alkuillasta kun oltiin Sottungan eteläpuolella, päätettiin kuitenkin lähteä vielä Kihdin selän yli Korppooseen. Lopulta olimme perillä puolen yön aikaan. Korppoo Verkkanin satama oli aivan tyyni ja hiljainen ja muutaman laivakoiran lisäksi ei tainnut olla hereillä muita kuin viereisen veneen ruotsalainen mies, joka nousi kannelle tullessamme rantaan. Myöhäisen saapumisen jälkeen seuraavan aamun lähtö jälleen virahti. Aamupäivällä käytiin vielä treenaamassa Korppoon tiilimurskaisella yleisurheilukentällä. Korppoosta suunnattiin kohti Nauvoa. Korppoo-Nauvo väli taittui mukavasti pienessä vastatuulessa purjein. Nauvossa oltiin noin 16 aikaan...
Nyt ollaan Högsårassa ja Nauvo-Parainen-Högsåra matkasta lisää myöhemmin tähän alle. Högsårasta suunnattanee huomenna Tammisaareen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti